Welkom

Meer en meer mensen zijn bezig met een gezonde levensstijl, zowel gezonde voeding als voldoende beweging en/of sporten. Ook zijn heel wat mensen bezig met gelukkige willen zijn. We worden hier bewuster van. We gaan meer en meer sporten en koppelen hier al dan niet ook een doel aan. Dit doel kan gaan van afvallen, tot meer energie, tot “goed voelen in je vel”, tot gelukkiger zijn.

De media biedt hierover veel info, waardoor niet iedereen nog de bomen door het bos kan zien.

Ik wil hiervoor een totaalpakket aanbieden waar zowel voeding als beweging en/of sport in past. Ik luister naar jullie doelen en werk samen met jou naar dit doel, dit doel kan in voeding liggen, als in sport of in beide. Ik kies voor een persoonlijke aanpak, niet ieder persoon is hetzelfde en wil als een nummertje behandeld worden. Je kan niet in 1 dag overgaan naar een gezondere levensstijl of gelukkiger zijn, dit is een proces van vallen en opstaan. Mijn doel is om jou hierin te begeleiden. Aanpassingen gebeuren op jouw tempo en ik zorg ervoor dat je je nieuwe gezondere levensstijl kan volhouden.

 

 

Wie is Lisa

Voeding, beweging en sport zijn de rode draad mijn leven. Ik ben sinds mijn jeugd al geïnteresseerd in voeding, ik was ook graag bezig in de keuken, vooral desserts. Ik was ook geïnteresseerd in een gezonde levensstijl. Hierdoor ben ik de opleiding voedings- en dieetkunde aan de Odisee hogeschool in Gent begonnen.

Tijdens mijn studie ben ik veel beginnen sporten, hoofdzakelijk cardio in het begin, maar ook kracht. Hieruit is interesse in voeding en sport gegroeid. Hoe voeding invloed heeft op jouw prestatie en recuperatie. Daarom ben ik aan de AP hogeschool in Antwerpen gestart met voeding bij sport. Vervolgens heb ik ook de ISAK level 1 opleiding gedaan.

Ondertussen begon ik meer en meer krachttraining te doen, om mijn lichaam te “shapen” naar wat ik mooi vind en begon cardio af te nemen. Hierdoor ben ik zelf in de bodybuilding wereld terecht gekomen en heb ik hierin mijn doelen gesteld. Niet enkel qua uiterlijk, maar ook wel om mezelf sterker te maken, mijn lichaam een beter basis te geven om bv. rugklachten en kniepijn te vermijden, … zelf vind ik bodybuilding heel leuk omdat het veel discipline en structuur vraagt, maar dat hoeft niet zo voor iedereen te zijn. Jij kan gerust starten bij bodybuilding om je zelfverzekerder te voelen of sterker en onafhankelijker te worden.

Zelf heb ik vroeger ook moeilijkheden ondervonden bij het aannemen van een gezonde levensstijl. Dit kan ik gebruiken om jou beter te helpen. Ik kan je verschillende tips en tricks geven om alles makkelijker te maken.

Omdat ik een totaalplaatje wil bieden en zelf grote interesse heb in sport, heb ik de opleiding personal trainer succesvol afgerond. Hierin kwam alles samen van sport, voeding en psychologie. Zo kan ik jullie nu ook op mentaal vlak een goede ondersteuning geven om dichter bij je doel te komen.

 

 

Filosofie

Ik heb een kleine praktijk, waar ik bewust voor gekozen heb. Ik wil mijn klanten persoonlijk kunnen begeleiden en verder dan enkel op het vlak van voeding en sport. Voor mij is het welbevinden van mijn klanten heel belangrijk, ik wil dan ook dat iedereen zich welkom voelt bij mij.

Daarom is er gekozen om de zaak zo klein mogelijk te houden, zo kan ik kwaliteit garanderen en betrokkenheid met de klanten. Menselijke ondersteuning is in deze tijd heel belangrijk en staat op de eerste plaats!

 

 

Verklaring over cookies