Welkom

Een groeiend aantal mensen is tegenwoordig begaan met gezondheid, zowel op het vlak van sport en beweging als van gezonde voeding. We worden ons ook allemaal meer en meer bewust van de rol van voeding, en gezondheid in onze geluksbeleving.

We willen dus allemaal gezonder worden, maar hoe doen we dat? Hoe bepalen we onze doelen? Willen we afslanken? Willen we ons gewoon energieker en beter in ons vel voelen? Of willen we misschien ook sportieve doelen stellen, fitter worden, of meer concreet, betere uithouding, of misschien meer spieren

Er bestaat hierover zoveel informatie, dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien. Daarom kom ik jou ter hulp, met een persoonlijke aanpak, volledig op maat want niet iedereen is hetzelfde. 

In een eerste stap bepalen wij samen jouw doel, dit kan een sportief doel zijn, dit kan voedingsgerelateerd zijn of een combinatie van de twee. 

Daarna leggen we de volgende stappen vast om jouw doel ook effectief te bereiken. Mijn taak is om jou hierin van nabij te begeleiden. Je levensstijl aanpassen is een proces van vallen en opstaan, en het kan een wereld van verschil uitmaken als iemand naast jou staat om de struikelstenen te vermijden en om je te helpen volhouden, zodat ook jij de weg naar een gezond en gelukkig leven kan vinden. 

 

Wie is Lisa

Voeding, beweging en sport zijn de rode draad in mijn leven. Reeds van jongs af aan had ik interesse in voeding, ik was altijd graag bezig in de keuken en het maken van lekkere en gezonde desserts is nog steeds één van mijn passies. 

Mijn interesse in voeding en gezonde levensstijl hebben mij uiteindelijk geleid naar een opleiding voedings- en dieetkunde aan de Odisee hogeschool in Gent. 

Tijdens mijn studie ben ik ook meer beginnen sporten. In het begin deed ik hoofdzakelijk cardiotraining, maar stilaan begon ik ook interesse te krijgen in krachttraining. Hier is mijn interesse gegroeid in de relatie tussen voeding en prestatie en recuperatie. Daarom ben ik aan de AP hogeschool in Antwerpen gestart met voeding bij sport. Vervolgens heb ik ook de ISAK level 1 opleiding gedaan. Ook ben ik aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten. 

Intussen begon bij mezelf de focus te verschuiven van cardio naar meer krachttraining en zo ben ik ook in aanraking gekomen met bodybuilding. Voor mij waren de voornaamste redenen enerzijds esthetisch, mijn lichaam shapen naar wat ik zelf mooi vind, maar anderzijds ook functioneel, hiermee bedoel ik mijn lichaam een sterkere basis geven om in mijn geval rug- en knieklachten te verminderen.

Zelf vind ik bodybuilding heel leuk omdat het veel discipline en structuur vraagt, maar dat hoeft niet zo voor iedereen te zijn. Jij kan gerust starten met fitness om je zelfverzekerder te voelen of sterker en onafhankelijker te worden. 

Omdat ik een totaatlplaatje wil kunnen bieden heb ik de opleiding personal trainer succesvol afgerond. Hierin kwam alles samen op vlak van sport, voeding en psychologie. Zo kan ik jullie nu niet enkel qua voeding, maar ook fysiek en mentaal vlak een goede ondersteuning geven om je doelen te bereiken. 

Door mijn eigen zoektocht en de problemen die ik onderweg tegenkwam in het zoeken naar een gezonde en fitte levensstijl heb ik veel ervaring opgedaan die ik heel graag met jou wil delen. 

 

 

Filosofie

Omdat ik iedereen persoonlijk wil kunnen begeleiden, zowel bij voeding als beweging heb ik bewust voor een kleine praktijk gekozen. Op deze manier ben ik bij elke klant zelf persoonlijk betrokken en kan ik de beste kwaliteit garanderen. 

Het welbevinden van mijn klanten is voor mij heel belanrijk, ik wil dan ook dat iedereen zich welkom voelt. 

Menselijke ondersteuning is in deze tijd heel belangrijk en staat bij mij op de eerste plaats!

 

 

Verklaring over cookies

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op mijn
nieuwsbrief

x