Online coaching

Wanneer je op deze pagina bent belandt, dan wil dit zeggen dat je interesse hebt in trainings- en voedingsbegeleiding voor vetverlies, kracht- en/of spieropbouw, sportprestaties verbeteren of wie weet wat nog allemaal. 

Mensen verliezen heel wat tijd, energie en geld met het zoeken naar mogelijke wegen om hun doel te bereiken. 

Daarom wil ik jou helpen! 

Het gaat om online coaching, het is dus niet mogelijk om elke training naast jou te staan en je te motiveren. Wel kan ik al mijn kennis en persoonlijke ervaring gebruiken om jou exact te leren wat je moet doen om je doelen te behalen. 

Ben jij gemotiveerd om je gezondheid, fysieke verschijning of sportieve prestaties te verbeteren? En zie je het zitten om het advies op te volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Via de coaching die ik aanbied, maak ik persoonlijke trainingsplannen en voedingsadvies. Ik ben 24 op 7 online bereikbaar om jou te ondersteunen bij wat dan ook. Je krijgt geen standaard schema, wel schema's aangepast aan jouw behoeftes en doelstellingen. Wat nog een pluspunt is, dat je trainingsvideo's kan sturen voor techniek controle. Het is namelijk heel belangrijk dat de oefeningen 100% correct worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te behalen. Op deze manier zijn er geen twijfels of onzekerheden meer. 

Waarmee kan ik jou helpen? 

 • ​Spieropbouw 
 • Krachtopbouw
 • Vetverlies
 • Creëren van een sexy, sterk en stevig ogende fysiek

Wie help ik? 

 • Zowel vrouwen als mannen
 • Jong en oud
 • Beginnende of mensen met toch al wat ervaring in de fitness 
 • Mensen die op natuurlijke wijze resultaten willen halen

Wat kan je verwachten? 

 • 24/7 e-mail of WhatsApp contact 
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Persoonlijk voedingsschema of macro nutriënten & calorieën, met daarbij stappenplan om bij te houden
 • Supplementen advies
 • Feedback op doorgestuurde trainingstechniek 

Tarieven 

€ 80 per maand, met de eerste 3 maand meteen te betalen, daarna maandelijks opzegbaar. 
€ 120 per maand, inclusief 1 maandelijkse techniek sessie/personal training, met de eerste 3 maand meteen te betalen, daarna maandelijks opzegbaar.
€ 155 per maand, inclusief 2 maandelijkse techniek sessies/personal trainingen, met de eerste 3 maand meteen te betalen, daarna maandelijks opzegbaar.

 

Trainingsschema

Wil je enkel een trainingsschema ontvangen? Dat kan! Ik maak een programma afgesteld op jouw niveau, doel, wensen en mogelijkheden. In dit schema staat welke oefeningen en hoeveel keer je de oefeningen doet en hoe je deze moet uitvoeren. Ook zal er telkens staan hoe je een oefeningen makkelijker of moeilijker kan maken. Er zal ook een logboek bij zitten en een introweek. Na de introweek evalueren we het schema en passen aan indien nodig. 

Indien gewenst kunnen aan dit schema enkele trainingssessies gekoppeld worden om te verzekeren dat je de oefeningen correct uitvoert en zo het gewenste effect krijgt, blessuren en/of klachten voorkomt. Tarieven hiervoor te verkrijgen via mail. 

Tarieven

€ 30 voor 3 trainingsdagen
€ 33 voor 4 tot 5 trainingsdagen
€ 35 voor 6 trainingsdagen

Heb je hulp nodig bij jouw algemene voeding, zowel online als offline, of sportvoeding, neem dan ook zeker daar eens een kijkje. Of heb je interesse in personal training?

Starten of interesse?

vul onderstaand formulier in

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op mijn
nieuwsbrief

x