Zalm in Airfryer

Ingrediënten:

  • Zalm 
  • Citroen 
  • Provençaalse kruiden

Bereidingswijze: 

  • Smeer wat olijfolie of andere vetstof op een stuk zilverpapier.
  • Leg het zilverpapiertje in de mand van de Airfryer.
  • Leg de zalm op het zilverpapier. 
  • Snij de citroen in schijven en verdeel over de zalm. 
  • Bestrooi met Provençaalse kruiden. 
  • Zet gedurende 25-30 minuten op 200°C de Airfryer aan en laat garen. 

Wanneer je nog wat citroen over had, is het ook heel lekker om deze verder in je maaltijd te verwerken. De zalm is heel lekker met asperges en basmati rijst bijvoorbeeld. Bij deze kan je dan wat citroensap over de rijst doen. Dit maakt het lekker fris. 

Smakelijk! 

Heb je na het lezen van dit recept hulp nodig bij jouw voedingsportvoedingtraining of online coahing? Kijk dan gerust verder.

Verklaring over cookies

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op mijn
nieuwsbrief

x