Eiwitrijk bananenbrood
Ingrediënten
- 150 g havermout
- 2 scoops iso whey (smaak naar keuze)
- 8 g bakpoeder
- Snuifje zout
- 3 rijpe bananen
- 3 eieren
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Maal het havermout tot meel met een mixer
- Meng alle droge ingrediënten in een kom
- Prak de bananen fijn en voeg bij de droge ingrediënten
- Voeg ook de eieren toe
- Meng alles tot je een glad beslag hebt
- Vet een cakevorm in
- Giet het beslag in cakevorm
- Bak 35-40 minuten in de voorverwarmde oven
- Laat afkoelen
SMAKELIJK !
Voedingswaarde
Je kan 12 porties uit de cake halen. Deze bevat per portie:
108 kcal – 15 g KH – 7 g eiwitten – 2 g vet
Heb je na het lezen van dit recept hulp nodig bij jouw voeding, sportvoeding, training of online coahing? Kijk dan gerust verder.