Eiwitrijk bananenbrood

Ingrediënten

  • 150 g havermout 
  • 2 scoops iso whey (smaak naar keuze)
  • 8 g bakpoeder 
  • Snuifje zout 
  • 3 rijpe bananen 
  • 3 eieren

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Maal het havermout tot meel met een mixer
  • Meng alle droge ingrediënten in een kom
  • Prak de bananen fijn en voeg bij de droge ingrediënten 
  • Voeg ook de eieren toe 
  • Meng alles tot je een glad beslag hebt
  • Vet een cakevorm in
  • Giet het beslag in cakevorm 
  • Bak 35-40 minuten in de voorverwarmde oven 
  • Laat afkoelen 

SMAKELIJK ! 

Voedingswaarde

Je kan 12 porties uit de cake halen. Deze bevat per portie: 

108 kcal – 15 g KH – 7 g eiwitten – 2 g vet 

Heb je na het lezen van dit recept hulp nodig bij jouw voedingsportvoedingtraining of online coahing? Kijk dan gerust verder.

Verklaring over cookies

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op mijn
nieuwsbrief

x