Personal training

Wil jij starten met bewegen of die oefeningen in de fitness correct leren uitvoeren, dan is personaltraining zeker iets voor jou. De sessies zijn 1 op 1, dus mijn aandacht gaat volledig naar jou. Een sessie duurt ongeveer 1 uur en vindt plaats in mijn privé fitness. Deze privé fitness is ideaal voor beginners of voor mensen die niet houden van drukke fitnesscentra. 

Vooraf zitten wij samen om je doel te bespreken (afvallen, gezondheid, bewegen, meer kracht, …), we kijken wat jouw mogelijkheden zijn (beschikbare tijd, blessures, financieel, …).  Alles wordt dus afgesteld op jouw maat. 

Tarieven

€ 200 voor 5 sessies 
€ 375 voor 10 sessies 
€ 550 voor 15 sessies 
€ 700 voor 20 sessies 

Trainingsschema's

Wil je enkel een trainingsschema ontvangen? Dat kan! Ik maak een programma afgesteld op jouw niveau, doel, wensen en mogelijkheden. In dit schema staat welke oefeningen en hoeveel keer je de oefeningen doet en hoe je deze moet uitvoeren. Ook zal er telkens staan hoe je een oefeningen makkelijker of moeilijker kan maken. Er zal ook een logboek bij zitten en een introweek. Na de introweek evalueren we het schema en passen aan indien nodig. 

Indien gewenst kunnen aan dit schema enkele trainingssessies gekoppeld worden om te verzekeren dat je de oefeningen correct uitvoert en zo het gewenste effect krijgt, blessuren en/of klachten voorkomt. Tarieven hiervoor te verkrijgen via mail. 

Tarieven

€ 25 voor 3 trainingsdagen
€ 28 voor 4 tot 5 trainingsdagen
€ 30 voor 6 trainingsdagen

 

 

* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies