Over mezelf

Ik ben de opleiding voedings- en dieetkunde aan de Odisee hogeschool in Gent begonnen vooral uit men interesse in gezonde voeding, maar ook omdat ik graag bezig was in de keuken. Hier kwamen ook heel veel desserts bij kijken. Gaandeweg groeide de drang om later zelfstandig te worden en mensen te helpen naar een gezonde levensstijl. 

Tijdens mijn studie ben ik veel beginnen sporten, hoofdzakelijk cardio in het begin, maar ook kracht. Hieruit is mijn interesse in voeding en sport gegroeid. Hoe voeding invloed heeft op jouw prestatie en recuperatie. Daarom ben ik voeding bij sport gaan studeren aan de AP hogeschool in Antwerpen. Vervolgens heb ik ook de ISAK level 1 opleiding gedaan. 

Ondertussen begon ik meer en meer krachttraining te doen, om mijn lichaam te “shapen” naar wat ik mooi vind en begon cardio af te nemen. Hierdoor ben ik zelf in de bodybuilding wereld terecht gekomen en heb ik hier mijn doelen ingesteld. 

Zelf probeer ik volgens de principes van gezonde voeding te leven en hierdoor heb ik zelf ook moeilijkheden ondervonden, die ik heb aangepakt. Dit kan ik gebruiken om jou beter te helpen. 

Omdat ik een totaal plaatje wil bieden en zelf grote interesse heb ik sport, ben ik de opleiding personaltraining gestart en ben ik nu personalcoach. 

Verklaring over cookies